Slagen Gruppen

Din samarbeidspartner innen bygg og anlegg, industri og on-/offshore

Slagen Gruppen er en sikker, rasjonell og seriøs samarbeidspartner for entreprenører, verksteder, landbasert industri og offshore. Slagen Gruppen har som ambisjon å toppe standarden innen egen virksomhet når det gjelder helse, miljø og sikkerhet i kombinasjon med effektiv drift, kvalitet og kompetanse.

Vi skal være en fortrukket leverandør inn i fremtidens krav til kompetanse og nytenkning.

Slagen Gruppen består av:

Slagen Rør og Sveiseservice AS

Selskapet ble etablert 1990 og har siden vokst og utviklet seg til en sunn og seriøs leverandør av tjenester til entreprenører, skipsverft, offshoreverft, landbasert industri og offshore.

Slagen Elektro og Automasjon AS

Slagen Elektro og Automasjon AS er et autorisert elektro installasjonsfirma, etablert i 2004. Selskapet har hovedkontor i Sandefjord, og avdelingskontor i Rypefjord (Hammerfest). Vi utfører oppdrag for oljeselskaper, riggselskaper, skipsverft, offshoreverft, landbasert-industri, samt bygg- og anleggsbransjen.

Slagen Engineering AS

Slagen Engineering AS ble etablert i 2007 som ett tredje selskap i Slagen Gruppen. Høyt kvalifiserte prosjektledere, ingeniører og inspektører ble overført fra Slagen Rør og Slagen Elektro for å bygge opp ett slagkraftig engineering selskap.

Avd. Mesa Industri- og Skipsservice

Avd. Mesa Industri- og Skipsservice utfører alt av trykktesting og mekanisk installasjoner.